Avatar billede delanvital Nybegynder
03. november 2002 - 17:47 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Nordthbridge tune til XP

Hej! Jeg har 2xCeleron 400@560MHz, og derfor BX-chipset. Har installeret XP. Så fandt jeg ud af, at Northbridge Tune ikke duer til XP - kun 2K! Sur røv! Jeg kan hente ret meget ved at tweake min NB!

Jeg har læst, at de samme indstillinger kan sættes med WPCREDIT fra www.h-oda.com, men jeg kan ikke finde nogen indstillinger for 4-way interleave, og hvad faen det nu hedder...

Er der nogen der har en .pcr-fil til BX, eller kender til andre programmer, som kan det samme? Eller andre ideer?
Avatar billede Slettet bruger
03. november 2002 - 19:29 #1
Jeg har da 3 .pcr filer til BX chipsettet, men så vidt jeg ved er det dem der følger med en standard-download, så mon ikke du har dem selv alligevel ?.
Filerne hedder:

80867190.PCR
80867191.PCR
80867192.PCR

Sig til hvis jeg skal sende dem ?
Avatar billede delanvital Nybegynder
03. november 2002 - 22:42 #2
Det er vist dem, som ligger der ja. Problemet er bare, at WPCredit ikke rigtig evner det samme som det Northbridge Tune jeg havde gang i før...Jeg får ikke løst mit problem - men du svarede da på en af mine spørgsmål, såh du får dine points :o)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester