Avatar billede luckylonestar Nybegynder
30. oktober 2002 - 17:40 Der er 2 kommentarer

Problemer med USB modem

Jeg har en k6-2 450 Mhz med 320 mb ram og 60 giga Hd, med et gammelt Gigabyte GA 5 AX bundkort .Jeg har lige købt et USB modem TBC v.90 og installeret det. Når modemet ringer op går det gang men få skunder efter går hele lortet ned. Windows går i blå skærm og skriver "physical memory dumb", hvorefter den går ned og restarter....Hvad gør jeg ?

Mvh

LL
Avatar billede tinepingvin Nybegynder
30. oktober 2002 - 17:56 #1
hvilken wondoze?  -find en anden driver, enten til din USB controller eller til modemet.
Avatar billede james_t_dk Juniormester
30. oktober 2002 - 17:58 #2
Start med at udelukke hardware fejl, lad os starte med at scanne dine ram for fejl: http://hcidesign.com/memtest/download.html Hent dette program.

Nåt programmet starter angiver du den mængde du har af ledig ram (luk alle åbne programmer) 1 fejl er 1 for mange. Lad den scanne til mindst 400%. Scanner du op til 8000% er du næsten sikker på at din ram er uden fejl.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester