Avatar billede mrchrisp Nybegynder
09. september 2002 - 07:54

Brevfletning med Outlook - Offline kontakter

Hejsa,

Jeg har prøvet en del forskellige ting for at få Word 2002 til at brevflette med et Outlook 2002 "Offline" kartotek ( outlook.ost ), som synkroniserer op imod en Exchange server, dvs. at kontakterne ligger i "Foretrukne" på laptop'en ( Offline folderen ).
Jeg kan se alle kontakter når jeg er Offline, jeg kan rette i dem, bruge dem som udgangspunkt for nye mails osv, men når jeg starter Word 2002, starter brevfletnings proceduren kommer jeg så langt at jeg kan vælge den kontaktperson liste jeg vil flette med, og så dukker der bare ikke mere frem, når jeg vælger en af dem, hvis jeg prøver igen fremkommer der en fejl.

Hvordan gør man - kan det lade sig gøre ???

på forhånd tak ;-)

Christian
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester