Avatar billede nexoz Nybegynder
07. august 2002 - 21:25 Der er 1 løsning

Gendan filer

Jeg er i den uheldige situation at jeg ejer en IBM GXP75 disk som har sagt farvel og tak. Det vil sige at den ikke længere indeholder noget filsystem, så jeg kan ikke mounte den som secondary disk og finde mine filer. Nu var det så jeg tænkte på om ikke man kunne finde et program som kunne finde og gendanne filer fra disken. Men men jeg har kigget lidt rundt og prøvet nogle af de programmer som er blevet foreslået, men der er ingen af dem som kan finde filer på en RAW partition, og de programmer der påstår de kan, ja der skal jeg først scanne drevet og når jeg går igang med det begynder min disk at sige meget underlige lyde og scanningen går yderst langsomt. Jeg vil ikke have et program der skal scanne for logiske drev på min disk da jeg godt selv er klar over det hele er RAW, men et som fatter at der ikke er noget filsystem og kan finde de filer.
Avatar billede nexoz Nybegynder
30. april 2003 - 13:34 #1
Hmrpf
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester