Avatar billede jecalc Nybegynder
15. december 2001 - 17:20 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

anderledes udskiftning af billede

forestil jer: menubar i frame(placeret i højre side af websiden) - flere tables: en top, en bund, med spacergifs i - i midterstykket 9 vandrette tables, hver splittet i 2 tables.I den venstre af de to står menuteksten (som onMouseDown henter nyt indhold til mainframen), i den højre af de to ligger image.
Problem: jeg skal finde ud af: OnMouseDown på teksten skal billedet i tabelen th for også skiftes (således at når man ser nyt i mainframen, så er knappen også ændret)
På forhånd tak for gode råd og evt. et script/Anita
Avatar billede pelkjaer Nybegynder
15. december 2001 - 23:04 #1
1) Umiddelbart nævner du ikke noget om et swapimage ced onMouseOver - er dette korrekt kan du jo blot lave et swap image ved onClick.

2) Har du derimod et swap image på onMouseOver, kan du loade en ny menuside i samme frame samtidig med ny side i mainframe.

3) Denne mulighed tager igen udgangspunkt i at du har en billedskift på menuknappen ved onMouseOver.
Du kan lægge dine menuknapper i layers (to stk. - evt. tre stk oven på hinanden, og så skifte billederne vha.  show/hide layers. - dvs. et skift for onMouseOver, og et for onClick - og et for onMouseOut hvis der ikke klikkes alligevel.

Håber at det har givet dig nogle ideér - hvis du ønsker det skal jeg lave et par eksempler.

/pelkjaer
Avatar billede jecalc Nybegynder
15. december 2001 - 23:55 #2
Hej Peter og tak - men layeridéen kender jeg til - systemet jeg har lavet er måske lidt svært at beskrive - men altså oprindelig 1 vandret tabel splittet vandret i 2 - skrevet tekst i den venstre (som skal klikkes og hente nyt indhold til mainframe) har lagt lille image i tabellen til højre - og det er dette image der skal skiftes når mouseklik på teksten. Jeg ville gerne prøve at undgå layermetoden, men..... i koden ligger teksten fra den venstre tabel i en \"a href\" og indenfor denne \"a href\" kan man ikke så vidt jeg kan finde ud af, lægge en besked om at swappe image i en helt anden tabel....hva\' mener du?    /Anita
Avatar billede jecalc Nybegynder
16. december 2001 - 02:38 #3
Hej igen Peter - min mage kom hjem og fand... om det ikke var fordi jeg ikke havde stillet til IE5, at jeg ikke kunne se mulighederne. Har løst problemet ved almindelig mouseup/swap image/swap image restore.
Tak for din hjælp ellers/Anita
Avatar billede pelkjaer Nybegynder
16. december 2001 - 11:34 #4
Var så lidt.
Avatar billede pelkjaer Nybegynder
16. december 2001 - 13:02 #5
Ang. dit sidste sp. om at swappe et billede et andet sted på siden, jo det kan du godt.
Navngiv dine billeder, og brug derefter swapimage kommandoen i behaviorsboksen.

/pelkjaer
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester