Avatar billede teis Seniormester
31. januar 2019 - 13:04 Der er 2 kommentarer

Excel udskriv/PDF med noter/ kommentarer - praktisk

Hej

to spg

1. Hvordan gemmer jeg en excel fil til PDF, hvor jeg har skrevet en del Noter/kommentarer ind, som følger med, med samme placering (hvor de kan åbnes og lukkes)?

2. Jeg vil gerne udskrive dokumentet med kommentarer, gerne ligesom i word, hvor de er ude i siden, med en streg ind til hvor de høre til. Eneste måder jeg har kunne finde er at de enten er i bunden af arket, eller der hvor de er placeret oveni mine data så jeg ikke kan se dataerne når jeg printer
Avatar billede Jan K Ekspert
31. januar 2019 - 14:26 #1
Der er så vidt jeg ved ikke andre muligheder at gøre det på. Excel har ingen "højreside" som Word, da arket jo kan fylde adskillige stykker papir i bredden. Hvis de er vigtige for forståelsen ville jeg printe dem, der hvor de står, og så indrette arket, så kommentarerne ikke står oven i data - altså lave tomme kolonner, som kommentarerne kan vises over.
Avatar billede Nikolaj Forsker
19. februar 2019 - 15:18 #2
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester