Avatar billede danneman Nybegynder
04. januar 2015 - 18:22 Der er 1 kommentar

cpu

HEJ DERUDE JEG ER LIGE KOMMET TIL .

Jeg har muligvis et problem med min Visioncomputer

vi har haft den i 2 år og efter 1 år begyndte den at gå ned i sort skærm når den skulle yde, vi sendte den til Rep. og fik at vide at det grafik kort der sad i den ikke virket mere og det var udgådet, men mod et mindre beløb kunne vi få et bedre og lidt større i ASUS Directcu II det har så virkede dog engang i mellem er den gået ned det er en pcér der kun spilles WOW på så når min bedre halvdel har gået i raid med over 40 personer har den kunne finde på det . når men nu gør den det så igen hele tiden særligt når den skal load i mellem flere områder i spillet jeg har nu skilt den ad og ser så at pastaen bag på køleren ikke har været hel og der har været luft i mellem så det kunne være problemet . jeg har fjernet cpu køleren og taget intel kortet ud og ser så en streng ligesom ligger forkert i forhold til de andre kan det være et problem ??? her skulle så gerne komme et billede http://imageshack.dk//viewimage.php?file=/imagesfree/6DJ92103.jpg zomer i ind på det så ser i en rød cirkel omkring området
Avatar billede danneman Nybegynder
04. januar 2015 - 18:28 #1
måtte gøre billede lidt mindre så der er ikke en rød cirkel omkring men kigger i godt på billede vil i hurtig kunne se den ene (den i midten) der ligger den over hvor alle andre ligger under
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager