Microsoft spår online-fremgang

Microsoft satser på at få en vækst på 25 procent i online-annoncer på MSN, men en analytiker siger, at alle andre er pessimistiske.

Microsoft satser på stor vækst i online-annoncer på sin MSN-portal, men en analytiker vurderer, at branchen som helhed stadig er på vej nedad.

Ifølge Reuters regner Microsoft med, at omsætningen på online-annoncer vil stige med 25 procent i Europa, Mellemøsten og Afrika i det kommende år.

MSN er stadig en underskuds-forretning, men Microsoft satser på, at især den finansielle sektor og bilbranchen vil flytte annoncer fra de traditionelle medier til online.

- De bruger allerede flere millioner dollar på online, og jeg tror, at vi kan få endnu mere, siger Yusuf Mehdi, der er underdirektør i MSN til Reuters.

Microsofts forudsigelser står i skarp kontrast til den krise, som branchen har været i siden dot-com krakket for næsten to år siden.

Og selv om MSN angiveligt skulle have 270 millioner unikke brugere hver måned i 34 lande, vil Mehdi ikke fortælle, hvornår Microsoft regner med at nå break-even med MSN. Microsoft opgiver heller ikke specifikke regnskabstal for MSN.

Ikke alle er enige i Microsofts positive vurderinger. En analytiker siger til Reuters, at alle stadig opgiver at nå deres budgetter her i andet kvartal. Så der er ikke et generelt opsving i branchen.

Microsoft er dog overbevist om, at vi har nået bunden. Microsoft starter nyt regnskabsår 1. juli. I går steg kursen på firmets aktier med 1,9 procent til 56,30 dollar pr. aktie, hvilket var en anelse mere end gennemsnittet for Dow Jones indekset.



Vil du vide mere om Microsoft og MSN?

NewsScanner overvåger 300+ medier

Prøv gratis i 30 dage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere