Artikel top billede

Red Hat vil udfordre Azure med ny cloud platform

Red Hat er klar med en komplet pakke til hybrid cloud, der bliver den hidtil eneste komplette udfordrer til Microsofts Azure.

Computerworld News Service: Red Hat har udgivet en omfattende pakke under navnet Red Hat Cloud Foundations, som vil gøre det muligt for virksomheder at køre applikationer i offentlig og privat sky på samme tid.

Med udgivelsen bliver Red Hat en af bare to virksomheder, der tilbyder en komplet pakke til hybrid cloud, fortæller Scott Crenshaw, der er vice president og general manager for Red Hats cloud-forretningsenhed.

Den anden virksomhed er Microsoft, der ejer platformen Azure.

Mange nye produkter

Lanceringen er en ud en række cloud-relaterede annonceringer, som virksomheden har gennemført i løbet af Red Hat Summit.

Virksomheden har desuden tilføjet nye partnere i sit Red Hat Certified Cloud Provider Program.

Den har derudover udgivet version 2.2 af sin Red Hat Enterprise Virtualization (RHEV)-pakke og har integreret Ciscos Virtual Network Link (VN-Link)-teknologi med RHEV-pakken.

Den første udgave af Red Hat Cloud Foundation-pakken inkluderer et sæt Red Hat-programmer, en referencearkitektur og en række konsulent-services og trænings-klasser.

Red Hat-programmet inkluderer Red Hat Enterprise Linux (RHEL), Red Hat Network Satellite, RHEV, JBoss og virksomhedens messaging-software.

Virksomheden har desuden annonceret, at IBM, NTT Communications og Savvis er blevet nye partnere i Certified Cloud Provider-programmet.

De bliver en del af Amazon Web Services, som var første partner i programmet, der certificerer, at brugerne kan køre Red Hats cloud-software i miljøerne uden ekstra tilpasning.

Den nye RHEV-udgivelse inkluderer, for første gang, understøttelse af virtuel desktop infrastruktur (VDI), fortæller Navin Thadani, der er senior director for Red Hats virtualiserings-forretning.

Det vil anvende virksomhedens Spice-teknologi til fjernrendering.

Virtuelle maskiner

Et konversionsværktøj, der kan flytte VMware eller virtuelle Xen-maskiner over på Red Hats Kernel Virtual Machine (KVM) er desuden blevet tilføjet i RHEV 2.2.

Virtuelle maskiner på RHEV 2.2 kan nu bruge op til 256 GB hukommelse hver, sammenlignet med 64 GB i den tidligere version.

Red Hat benyttede sig desuden af lejligheden til at fortælle om et nyt partnerskab med Cisco. De to virksomheder har integreret Ciscos VN-Link inden i RHEV-kernen.

Denne integration vil gøre det muligt for datacenter-operatører at kontrollere deres virtuelle servere på samme måde som de fysiske, ligesom det vil gøre styringen simplere og øge throughput.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere