Artikel top billede

Microsoft bekræfter interesse for Yahoo-opkøb

Kurmageriet mellem it-giganterne Yahoo og bejleren Microsoft fortsætter. Ny bestyrelse hos søgefirmaet er klar til opkøb.

Computerworld News Service: Microsoft bekræftede mandag firmaets interesse for at forhandle med en ny bestyrelse hos Yahoo om enten at købe søgedelen eller hele firmaet.

Samtidig bekræfter investor-milliardæren Carl Icahn, at han flere gange har diskuteret eventuelle muligheder med blandt andet Microsofts topchef Steve Ballmer.

Firmaets direktion bekræftede mandag at Yahoo er klar til at sælge og opfordrede Microsoft til at give et bud i stedet for at spekulere over eventuelle fremtide planer om forhandlinger mellem parterne.

"Hvis Steve Ballmer vil købe Yahoo vil vi invitere ham, så inviterer vi dem endnu engang til at give et bud på hele firmaet nu og her," lød budskabet i en udtalelse fra Yahoo.

Samtidig slog Yahoo i samme udtalelse fast, at et bud på kun søgemaskinedelen "ikke vil give et udbytte som vil tjene aktionærernes interesser bedst."

Microsoft svarede til dette, at firmaet "er interesseret i forhandlinger med den nye direktion om større handel med Yahoo, herunder overtagelse af enten søgedelen eller hele firmaet," hedder det.

Det nærmest episke drama om it-giganternes kurmageri har stået på siden februar, hvor Microsoft lagde det første bud på firmaet.

Oversat af Rune Pedersen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere