Rio tilbage med syv MP3-afspillere

Blandt syv nye musikafspillere fra Rio er iPod-rivalen Karma, der understøtter Ogg Vorbis, og Nitrus med en lille 1,5 gigabyte harddisk.

Indhold

Under sit nye moderselskab, Digital Networks North America, er Rio klar til at gøre comeback på MP3-markedet med syv nye transportable afspillere.

Nitrus er en af de nye MP3-afspillere fra Rio.
Helt nye afspillere er kommet til, og gamle modeller har fået en overhaling. Det gælder for eksempel Rio Karma, der med sin 20 gigabyte harddisk og understøttelse af det patentfri lydkomprimeringsformat Ogg Vorbis skal prøve at gøre livet surt for den populære iPod. Karma understøtter USB 2.0 til hurtig overførsel af musikfiler fra computeren.

En anden afspiller ved navn Rio Nitrus har målene 76 x 50 x 13 millimeter. Den kompakte Nitrus rummer en lille harddisk med plads til 1,5 gigabyte eller hvad der svarer til 25 timers musik. Selve harddisken i Nitrus fremstilles af Cornice, og den måler 43 x 36 x 5 millimeter.

Rio Nitrus understøtter også USB 2.0, og det genopladelige batteri skulle kunne holde til 16 timers musik. Afspilleren koster 299 dollar.

Chiba og Fuse er også begge nye modeller. Chiba kan fås med enten 128 megabyte hukommelse for 169 dollar eller 256 megabyte for 199 dollar. Den er den udstyret med FM-tuner, equalizer og LCD med baglys.

Fuse er Rios mindste spilledåse. Den måler 89 x 33 x 18 millimeter og er udstyret med 128 megabyte hukommelse. Fuse koster 129 dollar. Chiba og Fuse understøtter den afgående USB 1.1-standard, og de skulle kunne spille musik i 18 timer på et AAA-batteri.

Man kan finde en oversigt over de nye musikafspillere på Rios website.

I 1998 var Rio blandt de allerførste til at introducere en kommerciel MP3-afspiller, samtidig med at komprimeret musik for alvor blev udbredt på internettet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere