Indere raser over styrtdykkende mobil-kvalitet

Udfald på mobil-samtalerne og fremmede stemmer på linien er hverdagskost for indiske mobilbrugere. Operatørerne kan dårligt følge med den enorme efterspørgsel, der hersker i verdens hurtigst voksende mobilmarked.

Kundetilfredsheden i Indien kan ligge på et meget lille sted, når det handler om mobiltelefoni, skriver Financial Times.

Det viser en landsdækkende undersøgelse i det befolkningsrige land, hvor operatører og netværk er særdeles overbelastede.

Det skyldes ikke mindst, at Indien er blandt de lande i verden, hvor væksten indenfor mobiltelefoni er størst.
Undersøgelsen omfatter Indiens 10 største mobiloperatører og er blevet foretaget blandt 4.500 respondenter i 51 byer.

- Den indiske telekommunikations-industri tilslutter næsten syv millioner nye forbindelser hver måned, men operatørerne har ikke investeret tilsvarende midler i at øge tilfredsheds-niveauet, lyder det fra Prasanto Roy, chefredaktør på bladet Voice & Data, der har stået bag undersøgelsen.

Rammer især vækst-centre

Ifølge undersøgelsen er service-niveauet især faldet i storbyer som New Delhi og Mumbai, hvor mobil-brugere ofte oplever, at samtalerne bliver afbrudt, eller at de bliver koblet på andres samtaler.

Indien overhalede sidste år Kina som verdens hurtigst voksende mobil-marked. Alene i november blev antallet af mobil-abonnenter øget med 6,8 millioner indiere.

I alt findes der nu 143 millioner mobil-abonnenter i Indien.

Blandt problemerne nævnes især manglende frekvenser, hvilket ifølge undersøgelsen ikke mindst skyldes, at sende-frekvenserne er nøje kontrolleret af myndighederne, der holder en del af dem fri for kommercielle opkald til fordel for den indiske hær.

Undersøgelsen fra Voice & Data kommer samtidig med, at slaget om kontrollen over Indiens fjerdestørste mobil-selskba, Hutchison Essar, spidser til.

Blandt de interesserede bydere er blandt andre Indiens næst-største mobiloperatør, Reliance, samt kongomeratet Essar, der ejer 33 procent af selskabet.

Prisen ventes at komme til at ligge i omegnen af 100 milliarder kroner, hvilket gør købet til et af de største nogensinde i Indien.




IT-JOB

IT & Co ApS

IT-tekniker

HusCompagniet A/S

Integration specialist

Unik System Design A/S

Udviklingschef

LB Forsikring

IT Risk Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere