Microsoft møder EU til morgenmad

EU's konkurrencekommissær Neelie Kroes møder onsdag Microsoft-bossen Steve Ballmer for at diskutere konkurrencesager over en fælles morgenmad.

De fortsatte stridigheder mellem EU og software-giganten Microsoft bliver med stor sikkerhed et af samtaleemnerne, når EU's konkurrencekommissær Neelie Kroes onsdag møder Microsoft-bossen Steve Ballmer til en fælles morgenmad.

EU og Microsoft er gennem de seneste år talrige gange tørnet sammen på grund af EU-utilfredshed med Microsofts måde at håndtere en dominerende stilling på markedet for software med eksempelvis styresystemet Windows.

Ifølge EU-talsmand Jonathan Todd vil Neelie Kroes og Steve Ballmer dog i højere grad diskutere "generelle konkurrence-emner", når de to mødes.

Mødet finder ifølge Jonathan Todd sted på foranledning af Microsoft.

EU-Kommissionen oplyste tidligere på måneden, at den har modtaget nye konkurrenceklager over Microsoft, og at der er overvejelser om en ny konkurrencesag mod software-giganten.

EU-Kommissionen pålagde sidste år Microsoft at betale en kæmpebøde og ændre på selskabets fremgangsmåder.

Den afgørelse har Microsoft tidligere protesteret imod. Senest har selskabet anlagt sag mod EU-Kommissionen på grund af afgørelsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere