Falconholm skyder kapital i trængte Swan

It-distributøren Swan Distribution har fået tilført ny kapital fra moderselskabet Falconholm International efter et dårligt 2004 og en skidt start på 2005.

It-selskabet Swan Distribution skiftede for nylig ledelse og har nu også fået en kapitalindsprøjtning, der skal rette op på en skrantende økonomi.

Det er moderselskabet Falconholm International, der har skudt et ikke offentliggjort beløb i den trængte it-distributør.

Ingen hos hverken Falconholm International eller Swan Distribution kan fredag overfor Computerworld oplyse, hvor stort et beløb moderselskabet har skudt i Swan.

Swan Distribution kom ud af 2004 med et underskud på knap 300.000 kroner efter et overskud i 2003 på cirka 1,2 millioner kroner.

Ifølge en pressemeddelelse fra Swan Distribution er det eftervirkningerne af et dårligt 2004, samt et strategiskift tilbage til it-sikkerhed, der har forårsaget den nuværende anstrengte likviditet.

Swan Distributions økonomiansvarlige, Morten A. Rasmussen, oplyser i en pressemeddelelse, at den nye kapital fra Falconholm skal hjælpe Swan over de "hidtidige udfordringer på likviditetssiden", der ifølge samme pressemeddelelse nu forventes at være "et overstået kapitel".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere