Microsoft i telefoni-kapløb med konkurrenter

It-giganten Microsoft vil introducere en web-baseret telefoni-tjeneste, der skal tage kampen op med konkurrenter som Yahoo og Google, der også arbejder på nye tjenester.

Microsoft er på vej med en web-baseret telefoni-tjeneste, der skal tage konkurrencen op med lignende tjenester fra eksempelvis Yahoo, Google og Skype.

Den nye Microsoft-tjeneste skal gøre det muligt at foretaget telefonopkald fra en computer til fastnet- eller mobiltelefoner, skriver Financial Times.

Microsofts fremstød sker ved onsdag at købe den mindre virksomhed Teleo, der har specialiseret sig i VoIP-teknologi.

Teleo's teknologier forventes integreret i Microsofts MSN.

Software-gigantens køb af Teleo følger kun to måneder efter, at konkurrenten Yahoo købte selskabet Dialpad og kun en uge efter, at Google introducerede webtjenesten Google Talk.

Ifølge Financial Times skal Microsofts køb af Teleo ses som et forsøg på at opgradere selskabets nuværende instant messaging-system til en mere fuldstændig kommunikationsplatform.

Både Microsoft og Yahoo lægger med deres køb af henholdsvis Teleo og Dialpad op til, at brugerne af selskabernes chat-tjenester i fremtiden skal kunne slutte sig til telefoni-nettet.

Relevant link

Meddelelse fra Microsoft




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere