Dansk it med eksportstøtte til svenskerne

Danmarks Eksportråd vil fremme dansk forbruger-elektronik, computerspil og mobil-underholdning i Sverige med en satsning på Stockholm-messen Digital World Expo i november. Arrangøren er den samme, som sidste år måtte droppe en nordisk udgave af Comdex.

Dansk forbruger-elektronik, mobil-underholdning og computerspil skal fremmes over for de svenske forbrugere, mener Danmarks Eksportråd.

Eksportrådets handelskontor planlægger derfor et fremstød på it-messen Digital World Expo i Stockholm i november.

Bag messen står selskabet Exponova, der tidligere på året måtte droppe at gennemføre it-messen Comdex i Stockholm på grund af svigtende interesse fra de potentielle udstillere.

Også på det tidspunkt var Danmarks Eksportråd klar til at hjælpe danske it-virksomheder ind på det svenske marked, men projektet døde på grund af manglende interesse på den svenske side af Øresund.

- Comdex strandede, fordi der manglede interesse for en business til business-messe. Det her bliver en business til forbruger-messe, hvor vi forventer stor interesse fra virksomheder, der vil møde de svenske slutbrugere, siger eksportstipendiat Lars Ingerslev, Danmarks Handelskontor.

Blandt de virksomheder, der allerede har vist interesse for Digital World Expo er Kiss Technology og Zepto Computers.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere