Hitman slår ihjel på mobiltelefonen

Den danske lejemorder Hitman slår også til på mobiltelefoner verden over, når den fjerde udgave af spillet kommer på gaden senere i år. Hitmans skaber, Janos Flösser, er samtidig opsat på en udgave til Sonys bærbare PSP-konsol.

Efter stor succes på både pc, Playstation 2 og Xbox slår den danske lejemorder Agent 47 også til på mobiltelefonen, når den fjerde udgave af Hitman-spillet kommer på markedet senere i år.

- Det er jo et kæmpestort marked, så det vil være dumt ikke at fokusere på det. Omvendt er det for os en marginal forretning, så vi vil ikke selv gøre det, fortæller Hitmans skaber, Janos Flösser.

Det bliver derfor ikke IO Interactive, men derimod spilfirmaet Morpheme Wireless, der skal stå for selve udviklingen af spillet til Java-mobiltelefoner.

Det skyldes, at det britiske moderselskab Eidos i forvejen samarbejder med firmaet.

Har kig på PSP

- Vi har kigget på danske firmaer og har ikke udelukket danske firmaer, men har du har nogle velfungerende eksisterende samarbejdspartnere, så prøver du selvfølgelig der først, siger Janos Flösser.

Ifølge ham har IO Interactive flere interessante danske udviklingsfirmaer i kikkerten til fremtidige projekter.

Samtidig fortæller han, at det Danmarks spilflagskib også overvejer at bringe Hitman ud på Sonys bærbare PSP-konsol, som kommer til Danmark til september.

- Det er ikke vedtaget, for vi vil gerne se, hvad den kan, men vi er da så langt, at vi laver test på PSP-platformen. Teknisk set er der begrænsninger, men omvendt er det et hamrende flot format, så det kunne vi godt tænke os, siger Janos Flösser.

Den danske Hitman-serie er blevet et globalt franchise, og derfor har skaberne også action-figurer og tegneserier i tankerne.

Venter på Eidos-salg

Indtil videre er der ikke fastlagt nogen dato for, hvornår det fjerde Hitman-spil i den millionsælgende serie skal udkomme under navnet Hitman: Blood Money.

Moderselskabet Eidos er for tiden ved at blive overtaget af den britiske konkurrent SCI Group, og det bliver den nye ejer, som får indflydelse på en frigivelsesdato.

Samtidig skal lanceringen times, så Hitman-spillet ikke kommer på markedet på samme tidspunkt som andre spil af samme type.

Netop i dag har SCI annonceret, at 77,5 af aktionærerne i selskabet nu bakker op om et salg til firmaet, der overbød en gruppe ført an af U2-forsangeren Bono.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere