TDC-konkurrenter klager over TDC-teknikere

Tiscali, Cybercity og Tele2 er utilfredse med, at TDC's teknikere bruger ufine metoder, når de installerer bredbånd hos konkurrenternes kunder. Anklagen lyder, at teknikerne bruger kundebesøg til at tale godt om TDC og skidt om de konkurrenter, som de installerer udstyr for.

TDC's konkurrenter klager over, at teleselskabets teknikere fortsat bringer dem i miskredit, når teknikerne er ude hos kunder for at installere bredbånd. Det skriver Ritzau.

Både Tiscali, Cybercity og Tele2 har oplevet klager fra kunderne, efter at TDC's teknikere har været på besøg.

- De sætter os i miskredit og fortæller, at det ville være meget bedre, hvis de havde valgt TDC. Det har vi masser af eksempler på, siger markedsdirektør Thomas Nistrup, Tele2, til Ritzau.

Problemet opstår, når konkurrenterne vil tilbyde bredbånd til danskerne og her er nødt til at benytte TDC's teknikere, fordi det tidligere telemonopol ejer den del af nettet, der forbinder centralerne med kunderne.

Ritzau har talt med en af TDC's tidligere kunder, som måtte vente tre måneder, da han skiftede internetudbyder fra TDC til Tele2. Han fik flere gange at vide, at han bare kunne lade være med at skifte, hvis han ville undgå problemer.

TDC afviser i en meddelelse, at selskabets teknikere har svært ved at holde deres meninger for sig selv, når de besøger konkurrenternes kunder.

- I de situationer ved TDC-teknikerne udmærket, at de kommer på eksempelvis Tele 2's eller Telias vegne. Disse selskaber er vores kunder, som vi betjener og laver forretning med, og vi har ingen interesse i at få klager over at favorisere egne produkter, udtaler vicedirektør Ole Hvelplund fra TDC Branchesalg.

Ifølge TDC er der mindre end en håndfuld sager om året, men ifølge Tele2 sker det flere gange om ugen, at kunder ringer ind og klager.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere