It-firma vil underbyde DK-Hostmaster

Webhosting-selskabet Acomma er klar til at tage kampen op med DK-Hostmaster på registreringen af domænenavne. DK-Hostmaster har siden årsskiftet krævet et depositum på 25.000 kroner af selskaber, som vil stå for oprettelsen af domænenavne. Nu tilbyder Acomma de samme muligheder for knap 1.000 kroner.

Det danske hosting-selskab Acomma indleder en discount-krig mod DK-Hostmaster på registreringen af domænenavne.

Kun registrerede domæneregistratorer har lov til at oprette domænenavne direkte hos DK-Hostmaster, men flere er faldet fra, siden DK-Hostmaster ved årsskiftet hævede sit depositumkrav fra 5.000 til 25.000 kroner.

Acomma vil nu forsøge at vinde de selskaber som kunder med et nyudviklet system, hvor virksomheder gennem Acomma får de samme funktioner som hos DK-Hostmaster, men til en pris på 1.000 kroner.

Benytter smutvej
- Vi synes, det er urimeligt, at man skal lægge 25.000 kroner, og der skal immervæk mange domæner over disken, før det kan betale sig, siger forhandleransvarlig Lars-Bo Johansen.

Rent teknisk benytter Acomma sig af, at selskabet selv er registreret domæneregistrator hos DK-Hostmaster.

Hosting-selskabet har udviklet en funktion, så kunder for en pris på 60 kroner eksklusive moms kan oprette og administrere .dk-, .com-, .net-, .org-, .biz- og .info-domæner via Acomma.

Kunderne kan også vælge at benytte sine egne navneservere, så slutbrugerne ikke kan se, at det rent faktisk er Acomma, der står for registreringen.

Det skyldes, at en stor del af målgruppen for Acommas nye produkt er mindre webhoteller og reklamebureauer, der gerne vil administrere domæner for sine kunder, men ikke betale depositummet på 25.000 kroner til DK-Hostmaster.

- Vi har allerede solgt omkring 40 løsninger, og vi har store forventninger, siger Lars-Bo Johansen.

Opstået gennem fusion
Acomma er resultatet af en fusion mellem hosting-selskaberne Acomma, Web-Sale og 2kweb, der slog pjalterne sammen i maj - blandt andet for at spare depositummet på 25.000 kroner, som de skulle betale hver for sig.

Hosting-selskabet har i dag tre fastansatte og 10 løst tilknyttede programmører og teknikere, der især satser på at stå for driften af servere for mindre selskaber og webhoteller.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra DK-Hostmasters administrerende direktør, Per Kølle.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere