Windows XP-opdatering udskudt igen

Microsoft har igen udskudt den længeventede softwareopdatering Service Pack 2 til styresystemet Windows XP. Softwareopdateringen skal gøre styresystemet mere sikkert, men Microsoft er bekymret over kvaliteten. I denne uge viste opdateringen sig for eksempel ikke at virke med Microsofts eget program til kundestyring.

Millioner af Windows XP-brugere må vente lidt endnu på en større opdatering af styresystemet, efter at Microsoft igen har udskudt Service Pack 2.

Udviklingen af Service Pack 2 skulle være færdig i denne uge, men Microsoft siger nu, at selskabet har brug for at arbejde mere på opdateringen, før den frigives til offentligheden, skriver Cnet.

Opdateringen skulle oprindelig være frigivet i juni, men er siden blevet rykket flere gange.

Øge sikkerheden

Service Pack 2 skal først og fremmest øge sikkerheden i Windows XP og indeholder blandt andet et nyt sikkerhedscenter, som giver et overblik over de vigtigste sikkerhedsindstillinger på pc'en.

Microsoft er dog bekymret over kvaliteten i opdateringen, som skal fungere sammen med alle de andre programmer og tjenester, der allerede er installeret på en pc.

I denne uge viste Service Pack 2 sig for eksempel ikke at fungere sammen med den nyeste version af Microsofts eget program til kundestyring, Microsoft CRM.

Microsoft har derfor allerede nu frigivet en opdatering, så brugerne af Microsoft CRM trygt kan installere Service Pack 2, når den er klar til frigivelse.

Softwaregiganten forventer trods den seneste forsinkelse stadig at have Service Pack 2 klar i denne måned.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere