Artikel top billede

Skuespilleren Michael Fassbender ses i titelrollen som Steve Jobs. Skærmdump fra Youtube.

Ny Steve Jobs-film på vej: Denne gang fyldt med superstjerner

Næste store film om Apples stifter Steve Jobs er på vej i biografen. Læs her, hvornår du skal til at bestille popcorn.

Ret præcist to år efter Apple-iKonet Steve Jobs' død den 5. oktober 2011, blev den første film om æbleselskabets stifter sendt på gaden med skuespilleren Ashton Kutcher i hovedrollen.

Nu er den næste større film-produktion om Apples tidligere direktør på vej til biografmørket.

Titlen på værket er 'Steve Jobs', og den amerikanske biografpremiere er foreløbigt fastsat til at blive 9. oktober - fire år og fire dage efter, at Steve Jobs døde.

Myldrer med stjerner

Denne gang bliver film-produktionen fyldt med store stjerner foran og bag kameraet.

I instruktørstolen sidder således Danny Boyle (Trainspotting, The Beach og Slumdog Millionaire).

Han har stjernemanuskriptforfatteren Aaron Sorkin (A Few Good Men, West Wing, The Social Network) som sin højre hånd i produktionen, som skulle være sammenstykket ret stringent over Walter Isaacsons biograf om Steve Jobs.

Oscar-starlet i birolle

Også foran kameraet byder 'Steve Jobs' med biografpremiere på en stjerneparade. Som hovedrolleindehaver ses tysk-irske Michael Fassbender (Inglorious Basterds, X-Men-serien, 12 Years a Slave).

Rollen som Apple-medstifter Steve Wozniak spilles af canadieren Seth Rogen (Pineapple Express, Zack and Miri make a Porno), mens også Oscarvinderen Kate Winslet og The Newsroom-stjernen Jeff Daniels har markante biroller.

Samtidig med annonceringen af premieredatoen har folkene bag Steve Jobs sendt en mini-trailer på nettet, som du kan se i video-afspilleren under denne artikel.

Læs også:
Film: Hvorfor må vi ikke se Steve Jobs' mørke side?

Nekrolog: Farvel til den modige pioner og æstetiker




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere