DDR og RAID til Athlon

Iwill viser nye bundkort frem på CeBIT og er blandt de første med både RAID og DDR-RAM til AMD Athlon.

indhold

Iwills KA266-R understøtter AMD´s Athlon og Duron processorer til Socket A. Det er lavet over ALi MAGIK´s 1 chipsæt. Athlon understøttes fra 700 MHz og op, og Duron fra 600 MHz og op. Bundkortet har indbygget lydkort, lavet over C-Media's 8738 chip. Chippen understøtter både EAX og DirectSound 3D.

Der er tre sokler til DDR-RAM, der tilsammen maksimalt kan give op til tre gigabyte ram. Både PC1600 og PC2100 DDR-RAM er understøttet. KA266-R har en AGP port og fem PCI porte. Desuden er der mulighed for op til fire USB porte.

IDE controlleren er en 80649 chip fra AMI. Den understøtter udover ATA 100 også RAID. Der er implementeret to forskellige muligheder for RAID: 0 og 1. RAID 0 benytter to harddiske til at skrive og læse på. Ved at skiftevis skrive (eller læse) lidt til en disk, og derefter lidt til den anden disk, kan der opnås en hastighedsforøgelse på op til 50 procent. RAID 1 laver et spejlbillede af disk et på disk nummer to, således at man ved et nedbrud har en fuldstændig kopi af harddisken og ikke mister nogle data. Der medfølger software, så man kan få computeren til automatisk at genopbygge en harddisk ud fra kopien, hvis man har haft et nedbrud.

Producenten kunne ikke oplyse prisen, men bundkortet skulle være på markedet i løbet af kort tid.

Athlon er ved at blive voksen. På CeBIT har flere producenter vist bundkort med RAID. Her er det Abits KG7-RAID.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere