Læs også: Skyline-kunder lukkes ned i dag
Landbrugskonsulent Danny Rasmussen bor med egne ord "ude på landet" og så vidt han ved ligger hans husstand cirka fem kilometer fra nærmeste TDC-central.
Nu bliver hans Skyline-forbindelse kappet over som følge af konkursen.
Sådan lød beskeden nemlig i fredags.
"Jeg ved ikke konkret, hvad der er af alternativer, men hvis vi ikke kan få etableret en løsning med cirka samme hastighed og stabilitet, som vi har i dag, synes jeg, vi har et kæmpe problem," forklarer Danny Rasmussen.
"Jeg håber nok egentlig, at det kan lykkes at få etableret en adgang via kobberkablerne igen, men jeg har ikke meget tiltro til det," lyder det fra landsbrugskonsulenten.
Bredbåndslivet på landet
Her er lidt om hans bredbåndsbaggrund.
"Vi har, indtil vi skiftede til Skyline, anvendt TDC's kobberkabler. Da vi i sin tid skiftede fra almindelig modem til ISDN, var der usikkerhed om det kunne lade sig gøre," forklarer Danny Rasmussen.
I efteråret 2006 skiftede han fra ISDN til ADSL (256/128). Den blev i januar 2007 opgraderet til 512/128.
"Forbindelsen var på det tidspunkt meget ustabil. Det var ikke fordi TDC ikke forsøgte at gøre noget ved det, men det blev ikke bedre."
"Min hustru havde allerede på det tidspunkt en hjemmearbejdsplads via en citrix. Hvis hun arbejdede hjemmefra en dag, kunne hun opleve at blive afbrudt op til 10 gange i løbet af en dag. Det var ikke holdbart," forklarer Danny Rasmussen.
Skiftet til Skyline
Allerede i efteråret 2008 forsøgte de at skifte til Skyline, men på det tidspunkt var der ikke dækning i deres område.
"Det blev så etableret i januar 2009. Vi har løbende opgraderet hastigheden så vi pt. har en 6/1 Mbit linje," forklarer Danny Rasmussen.
"Dette har virket meget stabilt og vi har stort set aldrig oplevet nedbrud," lyder det om Skyline-forbindelsen.
Forbindelsen er da også drønvigtig for parret.
"Vi anvender internetforbindelsen dagligt. Det er til mails, bankforretninger, indberetning af for eksempel moms, E-boks, alle presser på for at mere og mere skal komme ad den vej."
Inden lang tid er det også den eneste måde at kommunikere med det offentlige på, vurderer Danny Rasmussen.
"Vi anvender også ofte internetforbindelsen som adgangen til vores arbejdspladser. Det kan ikke lade sig gøre uden relativ en hurtig og stabil forbindelse," understreger landsbrugskonsulenten.
Selv "en banal ting" som at opdatere kortet i en GPS, vil blive et problem.
"Her skal hentes cirka 4 GB, og hvis der ikke er en stabil og relativ hurtig forbindelse kan det simpelthen ikke lade sig gøre," forklarer han.
Nu afventer Danny Rasmussen og hans hustru så hvad deres bredbåndsskæbne byder dem.