Artikel top billede

Sådan undgår du at komme for sent til dine møder

Halloooo - trafikken kan ikke komme bag på dig hver eneste dag, vel? Se her, hvordan du kommer ud af døren til tiden.

Broen var oppe, trafikken var forfærdelig og vækkeuret svigtede.

Undskyldningerne kan være utallige, når vi skal forklare, hvorfor vi endnu en gang er for sent på den.

Men det kan være svært at overbevise dine kolleger og faste kunder om, at du hver eneste dag bliver overrasket af trafikken. Derfor kan det være en god idé at få styr på tiden, før du løber tør for dårlige undskyldninger. 

Vil vi kurere vores kroniske forsinkelses-syndrom, kan vi dog heldigvis konsultere teknologien. 

Her kan iPhone-app'en GoTime være et effektivt middel. 

Gennemgår din kalender

GoTime gennemgår dine daglige kalenderaftaler og hjælper dig med at komme ud af døren til tiden.

Har du angivet en lokalitet på din aftale, advarer app'en dig, når det er tid til at tage afsted.

Det gør den ved at udregne rejsetiden fra din aktuelle position til stedet, hvor din aftale finder sted. Desværre kan app'en kun levere en rejsetid for, hvor lang tid det tager med bil og til fods - der er altså ingen rejsetider for offentlig transport.

GoTime ser heller ikke ud til at indregne den skiftende trafiktæthed på ruten. Eksempelvis anslår GoTime, at det blot vil tage 18 minutter at køre i bil fra den københavnske forstad Herlev til Københavns Hovedbanegård en mandag sidst på eftermiddagen. 

Den tid holder næppe helt stik i den københavnske eftermiddagstrafik. Men den usikkerhed kan du dog korrigere for ved at indstille app'en til at påminde dig, 5, 15 eller 30 minutter før du ifølge app'en skal ud af døren.

Her er årsagen til, at du er forsinket

Når du er kommet ud af døren, guider GoTime dig desuden hen til din destination via den indbyggede Google Maps-app på din iPhone.

Få overblik over trafiktætheden

Ønsker du et overblik over trafiktætheden, kan du holde øje med den via Google Maps, der siden i sommer har haft en oversigt over trafiksituationen i Danmark. 

Googles-trafik-data bliver indsamlet via oplysninger fra brugerne med Android-telefoner, der bruger Google app'en Maps with "My Location". Når du har app'en åben, sender den automatisk anonymiserede data til Google om hastigheden, du bevæger dig med. Ud fra de data anslår Google trafiktætheden. 

Trafik-kvaler er dog ikke den eneste grund til, at nogle af os lidt for ofte er forsinket.

Derfor er du forsinket

Den amerikanske forfatter Gretchen Rubyn identificerer i en artikel i det amerikanske magasin Psychology Today syv årsager til, at vi ofte kommer for sent. 

En af årsagerne er, at vi ofte undervurderer vores transporttider, men derudover nævner hun også mangel på søvn og langtrukne møder. 

Og er du en af dem, der sætter dit vækkeur på snooze lidt for ofte her i vintermørket, har vi her på PC World Business Center tidligere omtalt en række gadgets, der kan vække dig blidt på det rette tidspunkt

Fylder møderne for meget i din kalender, kan du prøve at effektivisere din dag ved at bruge nogle af disse to-do-liste apps

Læs også:
Fem tips til at arbejde super-effektivt hjemmefra

Gooood morning - kom ud af sengen med disse gadgets
13 tips: Sådan holder du din arbejdsuge nede på 37 timer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere