Samsung Galaxy S II sælges til 10 kroner...

... i Australien. Det er et forsøg på at genere lanceringen af iPhone 4S og har fået folk til at ligge i lange køer foran Samsungs butik. I øvrigt er butikken strategisk placeret lige op ad en Apple Store.

Samsung og Apple er ikke ligefrem bedste venner i øjeblikket efter en række patent-stridigheder, som midlertidigt fik bremset tablet-pc'en Galaxy Tab 10.1.

Siden har der været krig mellem virksomhedernes advokater, der med sylespidse kuglepenne har forsøgt at punktere kommende produktlanceringer.

Krigszonen er dog ikke begrænset til retssale. Kampen er også flyttet ud på gaden - i hvert fald i Australien.

Ifølge The Sydney Morning Herald har Samsung haft held til at genere Apples lancering af iPhone 4S i morgen fredag.

Det er sket ved at oprette en midlertidig Samsung-butik under 100 meter fra Sydneys eneste Apple Store.

Trumfen har været at sælge den anmelderroste Samsung Galaxy S II til sølle to dollar, cirka 10 kroner, og det har ikke overraskende skabt lange køer foran Samsungs midlertidige butik.

Lige siden mandag har folk ventet på at få fingre i mobilen, som herhjemme sælges for omkring 3.400 kroner uden abonnement.

Der har ganske enkelt været langt mere kø foran Samsung-butikken end foran Apple Store, som ellers normalt er et tilløbsstykke, når der lanceres nye æble-produkter.

Det er dog ikke kun teknologi-begejstrerede personer, som har stillet sig op i køen.

The Sydney Morning Herald har talt med søskendeparret John og Jessica Kim, som har planer om at sælge den billige Samsung Galaxy S II og bruge pengene på en tur til Indien. I øvrigt har John Kim allerede en iPhone.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere