Artikel top billede

Carøe: Midt-data går formentlig konkurs

Allan Carøe Sørensen erkender, at selskabet med stor sandsynlighed er på vej mod konkurs. Men det var ikke konkurstruet inden salget, fastholder den tidligere Midt-data direktør.

I går beskrev CRN, hvordan den tidligere Midt-data direktør Allan Carøe Sørensen i en artikel i Viborg Stifts Folkeblad afviste konkurstrusler som årsag til sidste uges salg af virksomheden til konkurrenten Proshop.

Nu melder eksdirektøren ud, at hans udtalelser er blevet misforstået.

»Det passer ikke, at jeg afviser, at Midt-data er på vej mod konkurs. Jeg har bare afvist, at selskabet var konkurstruet på salgstidspunktet,« lyder det fra Allan Carøe Sørensen, som beskriver selskabets drift som helt normal inden salget.

Derfor erklærer Carøe sig enig med Proshops direktør Poul Thyregod i, at det formentlig ender med en konkurs i Midt-data Aps.

»Nu hvor alle driftsaktiviteter er stoppet og der ikke længere tjenes penge, er der stor sandsynlighed for, at banken indgiver en konkursbegæring,« siger Carøe og fortæller, at bankgælden, der lyder på omkring ti millioner kroner stammer fra virksomhedens konkurs og rekonstruktion i 2008.

»Der er ikke stiftet ny gæld til banken i selskabet siden rekonstruktionen,« bedyrer Carøe.

Til spørgsmålet om, hvorvidt der er sørget for kunderne i forbindelse med en konkurs, henviser han til Proshop.

»Proshop har lovet at hjælpe kunderne, og det kan man læse på Midt-data.dk,« siger den tidligere ejer og direktør.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere