Artikel top billede

Ny konkurs for svindelanklaget direktør

Tidligere direktør for det krakkede Compare Support, Kim Mikkelsen, har måttet se endnu en af sine virksomheder gå konkurs.

Service -og komponentforhandleren It Supply blev i sidste måned erklæret konkurs. Ifølge virksomhedens regnskab har selskabet været igennem en hård tid påvirket af den finansielle krise og kom ud af 2009 med et underskud på knap en million kroner før skat.

It Supply blev stiftet i 2004 af Kim Mikkelsen i forbindelse med en overtagelse af distributionsfirmaet Supply Services. I 2006 trådte den tidligere chef for Medion Danmark, Jesper Melballe, ind i virksomheden som storaktionær og direktør, og han har stået for driften gennem de sidste år. Kim Mikkelsen trådte dog ind i direktionen den sidste måned inden konkursen.

»Jeg har gennem de sidste mange år mest været inde over som investor, og jeg har da tabt en del penge på det her,« siger Kim Mikkelsen og forklarer sin indtræden op til konkursen med Melballes pludselige afgang i juli.

»Melballe stoppede pludselig, og jeg trådte derfor bare ind for at få det hele afsluttet ordentligt,« siger Mikkelsen og afviser, at samarbejdet med Melballe er endt i uenighed.

Det er ikke første gang, Kim Mikkelsen har oplevet en konkurs på nært hold. I 2007 trak han overskrifter som manden, der sad i direktørstolen op til servicevirksomheden Compare Supports konkurs. Konkursen fandt nemlig sted under en række opsigtsvækkende forhold med anklager mod Kim Mikkelsen om flytning af opgaver til andre virksomheder, skattesnyd og svindel i millionklassen.

Københavns Vestegns Politi stod sidste år klar med anklageskriftet mod Mikkelsen, og han er tiltalt for groft skattesvig for 7,4 millioner kroner. I alt består anklageskriftet af 51 forhold, som skulle have fundet sted i Mikkelsens direktørtid fra december 2003 til hans bortvisning fra Compare Support i november 2007. Sagen når dog først i retten til næste forår.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere