Topchefer forlader Topnordic-Ementor

(Opdateret)Den danske direktør for Ementor Communications og den svenske direktør for Topnordic er de første ofre for fusionen mellem Ementor og Topnordic.

Peter Odgaard nåede kun at bestride posten som administrerende direktør for Ementor Communications i få måneder, før han som en direkte konsekvens af fusionen sagde op i sidste måned.

I Sverige er det den hidtidige direktør for Topnordic, Thomas Keifer, der forlader virksomheden efter at fusionen mellem Ementor og Topnordic i forrige uge blev godkendt af Ementors aktionærer. Keifers post overtages af Niels Svenningsen.

»Jeg er blevet tilbudt en anden position i selskabet, men det har jeg sagt nej til. Det var ikke den stilling, jeg gik ind til, da jeg begyndte hos Topnordic for et år siden,« siger Thomas Keifer til Computer Sweden.

Ementor Communications, der indeholder Ementors velvoksne kabling-forretning, blev i slutningen af 2005 udskilt som selvstændigt selskab og Peter Odgaard blev headhuntet som direktør. Han fandt dog forholdene i det fusionerede selskab for forskellige fra det optrindelige bijob til at ville fortsætte. Aktiviter og medarbejdere i Ementor Communications skal nu indarbejdes i Topnordic-koncernen, erfarer CRN.

I stedet for Keifer skal Niels Svenningsen stå i spidsen for den fusionerede Ementor-Topnordic forretning i Sverige. Her får han hjælp af den hidtidige direktør for Ementor Sverige, Johan Rittner, der forsætter som vicedirektør for det fusionerede selskab.

Thomas Keifer har på et år banket selskabet op fra 20 til 110 medarbejdere og fra en omsætning på 140 til 750 millioner svenske kroner.

Keifer kom fra Topnordic-konkurrenten Atea, mens Svenningsen kom til det ekspansive selskab fra en stilling som administrerende direktør for HP Danmark.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere