Coolshop flytter ind hos Blockbuster

Den fremadstormende spilbutik Coolshop.dk vil ikke kun være netbutik. Om kort tid flytter netbutikken ind hos Blockbuster.

70 fysiske Blockbuster-butikker kan potentielt også blive til 70 salgssteder for den nordjyske webshop Coolshop.dk.

Parterne har nemlig besluttet at undersøge, om der kan være nogen fordele i at slå pjalterne sammen.

Eksperimentet skal stå i Vejle, hvor Coolshop flytter ind i Blockbusters lokaler om kort tid. I Vejle skal Coolshop stå for salget af computerspil. Den hidtidige webbutik vil have et mindre lager, men samtidigt skal det være muligt at bestille titler fra det nordjyske storlager med levering i butikken fra dag til dag - til de samme priser som postordrekunder får. Coolshop bryster sig af et lager med 6.000 forskellige titler og henved 300.000 enheder.

Hvis konceptet bliver taget godt i mod, så håber marketingdirektør Jakob Risgaard fra Coolshop, at han kan åbne miniforretninger i resten af video-forretningerne næste år.

Men har i netop ikke haft succes ved at holde jer til nettet - og holde jer væk fra de udfordringer, som der ligger i offline handel?

»Vi lader stadig dem, der er gode til at drive fysiske butikker, om at gøre det. Vi skal først og fremmeste fortsætte med det, som vi er gode til, nemlig at sælge spil til de bedste priser. Men vi håber på en symbiose mellem vores forretninger,« siger Jakob Risgaard.

»Vi håber at få den fysiske og digitale detail-verden til at smelte sammen. Når man går ind i en spilbutik, så er den eneste mulighed for at lære noget om spillene ved at kigge på tre billeder på bagsiden af coveret. Så spil er jo noget man med fordel har kunnet købe på nettet, hvor vi for eksempel uploader videoer på CoolShop.dk,« forklarer Risgaard, der vil tage nettets styrker med ud i butikkerne ved at "skubbe" trailers og tilbud til butikskundernes mobiltelefoner via Bluetooth.

Indflytningen i Vejle sker på lørdag med pomp og pragt - og selvfølgelig med allestedsnærværende Sydney Lee, der udfordrer kunder i kampspillet Tekken.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere