Kingston gør sin salgskanal endnu bredere

Kingston udvider sin distribution i Danmark. Actebis, der hidtil kun har solgt leverandørens såkaldte value-RAM, skal fra 1. februar også distribuere den »høje« ende af Kingstons RAM-sortiment, oplyser Lars Christensen, country manager for Kingston i Danmark.

»Vi tror på, at vi med Actebis som vores tredje distributør ud over Ingram Micro og Scribona kan styrke vores position. Actebis er Danmarks største distributør af HP-servere. Det er interessant for Kingston,« argumenterer han.

»I de fleste andre europæiske lande har vi også tre distributører af vores highend-memory. Der er en europæisk aftale med Actebis, og nu kommer den aftale også til at gælde i Danmark,« beretter Lars Christensen.

Kingston var i mange år kun distribueret gennem specialisten EET, men den aftale ophørte sidste år, efter at Kingston lagde sin strategi om og valgte en bredere distributionsform.

Actebis' PM-manager for komponenter og storage Jens Christensen er meget begejstret for, at aftalen er kommet i hus. For ham at se, er Kingston det eneste reelle opgraderings-alternativ til pc- og server-leverandørernes egen RAM, ligesom han lægger vægt på Kingstons serviceaftaler, der ikke matches af konkurrende RAM-fabrikater.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere