Artikel top billede

Flot regnskab fra Elbek og Vejrup

Årets regnskab viser solide takter for den århusianske it-virksomhed Elbek og Vejrup, der trods finanskrise har forøget omsætningen med godt 11 millioner kroner i forhold til året før.

Med en omsætning på 142,4 millioner og et overskud før skat på 16,8 millioner kroner er Elbek og Vejrup tilfredse med årets resultat.

Mens overskuddet er dalet en smule fra 17 millioner sidste år, er stigningen i omsætningen på godt 11 millioner kroner i virksomheden, der leverer økonomi, ressource- og sagsstyringsløsninger.

»2009-10 var et udfordrende år for os, fordi vi havde svært ved at rekruttere tilstrækkeligt med nye medarbejdere tilstrækkeligt hurtigt til at acceptere alle de ordrer, som vi havde mulighed for,« siger direktør Niels Elbek.

En stor del af omsætningen er hentet i markedet for løsninger til kommunale forsyningsvirksomheder og Elbek og Vejrup har i årets løb vundet en række ordrer, som virksomheden selv betegner som strategisk vigtige. Blandt andet ordren hos Århus Kommunes Natur og Vej Service regner de for et gennembrud på markedet for tekniske forvaltninger, som ellers er domineret af KMD.

Året har ellers stået i investeringens tegn med åbningen af et kontor i Vejen, datterselskabet Datatechs åbning af et kontor i hovedstaden, etablering af et akademi til opkvalificering af yngre medarbejdere, investeringer i nye it-løsninger indenfor økonomi- og sagsstyring og sidst, men ikke mindst, fusionen med NaviPartner Randers.

»Vi har sat gang i rigtig mange ting, der ikke giver afkast lige nu og her, men som styrker vores muligheder for at kunne vokse og udvikle os fremover,« siger Elbek.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere