Trolle meldt til politiet igen

Jesper Holm, investor i John Trolles seneste Memory-eventyr, har meldt sin tidligere samarbejdspartner til bagmandspolitiet for at tømme firmaets pengekasse.

Udlandsdanskeren Jesper Holm har meldt John Trolle til Bagmandspolitiet, skriver dagbladet Børsen.

Det er en anden gang, at den tidligere direktør for det krakkede Memory Card Technology bliver politianmeldt. Han er i forvejen sigtet for økonomisk kriminalitet i forbindelse med MCT-konkursen i 2001.

Jesper Holm anlægger ifølge Børsen også en civil retssag mod John Trolle i Monaco, hvor de begge bor.

Jesper Holm, der har tjent sine penge ved at sælge sin emballage-virksomhed i Albertslund, var investor i EZ-Memory, der havde John Trolle som direktør. Holm sad på halvdelen af aktierne, mens John Trolle havde fået den anden halvdel ved at skyde aktiviteterne ind i selskabet.

Ifølge Jesper Holm hævede John Trolle i strid med alle aftaler penge til sig selv fra EZ-Memory-selskaber i både Danmark og Monaco. Samtidig har han overført EZ-Memorys navn, logo, forretningskoncept og databaser til sit eget selskab, Aczeptor, i Den Dominikanske Republik.

Jesper Holm har smidt John Trolle på porten. Han har ingen aktier og er fjernet som direktør og fra bestyrelsesposter i alle EZ-Memory-koncernens selskabet. En manøvre, som John Trolle mener er foregået ulovligt.

John Trolle selv siger til Børsen, at han ikke har taget penge fra virksomheden, og at han har kontrakt på at skulle videreudvikle et projekt, som EZ-Memory ikke selv havde penge til at føre ud i livet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere