Artikel top billede

Comeback for Infocare

Service- og reparationsvirksomheden har formået at genansætte 16 ud af de 27 ansatte, der sidste efterår blev fyret i forbindelse med HPs flytning af service til Polen.

Horisonten lysner for den landsdækkende service- og reparationsvirksomhed Infocare med hovedsæde i Ballerup.

»Det går rigtig godt. Vi har udvidet samarbejdet med en række partnere, og blandt andet går samarbejdet med Philips rigtig godt. Derudover er vi i gang med nogle store udrulninger og installationsopgaver, som blev påbegyndt i 2010, og som vi fortsætter med i år,« siger Infocares direktør David Friisholm, som tilføjer, at virksomheden også er begyndt at håndtere logistikopgaver indenfor elektronik.

Det betyder, at der igen er blevet brug for en stor del af de medarbejdere, der blev fyret i efteråret i forbindelse med tabet af HP som kunde, da pc-producenten valgte at flytte sin reparationsservice til Polen.

»Vi er i fuld gang med at tage 16 mand ind igen, og vi har allerede fået nogle af kontrakterne på plads. Cirka halvdelen vil blive fastansat, mens andre ansættes på tidsbegrænsede kontrakter,« fortæller Friisholm.

Han lover gode takter i det kommende regnskab, hvor det er tid til at høste frugterne af den tilpasning af organisationen og omkostninger, virksomheden har været igennem de seneste par år.

»Når man vokser på toplinjen og forbedrer bundlinjen, skal man vist være et skarn at sige, at det går ad helvede til,« lyder det fra direktøren.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere