Artikel top billede

Proholding overtager Xafir

Med øjeblikkelig virkning er Hinnerup-virksomheden Xafir, der leverer internetbaserede HR-løsninger, blevet en del af Proholding. Ni medarbejdere flytter med over.

It-virksomheden Proholding har købt Hinnerup-virksomheden Xafir ud af konkursboet efter konsulentvirksomheden Ankerhus, der gik konkurs i marts.

»Vi snakkede faktisk allerede sammen for trekvart år siden om at udnytte synergierne mellem Xafirs HR-løsninger og vores lønsystemer i ProLøn. Vi tilbyder en lang række it-løsninger, men manglede lige lønsiden,« lyder det fra ProHoldings direktør Gert Davidsen, som tilføjer, at overtagelsen tog fart i april, efter at Xafirs ejer, konsulentvirksomheden Ankerhus, gik konkurs i marts.

Xafir, der laver internetbaserede HR-løsninger, kommer til at fortsætte som datterselskab i Proholding, der har 100 medarbejdere og kontorer i Randers, Viborg og Greve. Ni medarbejdere flytter med over.

Xafirs direktør er glad for løsningen.

»Det er klart, at vores kunder får helt nye muligheder. Vi er både glade og stolte over at blive en del af ProHolding. Ikke mindst fordi vi dermed opfylder vores målsætning om i fremtiden at være blandt branchens stærkeste samarbejdspartnere indenfor HR-systemer,« fortæller Xafirs direktør, Ian Sørensen.

Proholdings direktør forventer dog, at der går noget tid inden synergierne kommer til at blomstre på lønområdet.

»Xafir har gået efter de større kunder, mens vores løsninger på lønområdet har været rettet mod mindre virksomheder. Så vi skal først lige have modnet produkterne til mindre virksomheder,« lyder det fra Gert Davidsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere