CBC opgiver Navision-paraply

Den frivillige forhandlerkæde CBC har droppet planerne om at lave en redningskonstruktion for medlemmer, der er for små til at blive Navision-partnere.

»Behovet er simpelthen ikke stort nok. Det drejer sig kun om et par stykker, og de kan dække sig ind med samarbejdsaftaler,« siger CBC-kædens direktør, Peder Hvejsel.

Tidligere har Peder Hvejsel ellers proklameret, at CBC-kæden ville lave en Navision-redningsparaply for betrængte medlemmer.

Peder Hvejsel oplyser nu, at han oprindelig troede, at flere af hans medlemmer ville blive fanget på det forkerte ben af Navisions partneropstramning. Men det har ikke været tilfældet.

»De medlemmer, som er afhængige af Navision i deres daglige forretning, vælger alle certificeringsvejen. Der er mange som kun sælger Concorde Light, men den kan man købe gennem distributører. Det betyder, at kun et par stykker kan komme i klemme,« siger Peder Hvejsel.

Når han ikke vil ud at slå på den store tromme, skyldes det også at han vurderer, at det ikke kan betale sig, når det kun drejer sig om få medlemmer.

»De er alligevel ikke afhængige af Navision. Desuden dækker vi dem ind via samarbejdsaftaler,« fastslår Hvejsel.

Mere om sagen i det nye nummer af Computer reseller News, der udkommer i dag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere