Op til 30 kroner for MMS-tjenester

Nogle af de store danske portaler er nu klar til at sælge indhold til de nye MMS-mobiltelefoner. Bag tjenesterne står firmaet SMS A/S, hvor direktøren er overbevist om, at kunderne gerne vil give mellem 15 og 30 kroner for avancerede tjenester.

En række portaler har med hjælp fra firmaet SMS A/S lanceret en række nye tjenester til tidens mere avancerede mobiltelefoner, der kan modtage multimediebeskeder, MMS.

Det er steder som msn.dk, ofir.dk, sol.dk og smsland.dk, der nu tilbyder brugerne at downloade et baggrundstapet i farver til mobiltelefonen.

Pris: 15 kroner plus den SMS-besked, man sender for at bestille varen. Og den pris skræmmer slet ikke kunderne væk, mener man hos SMS A/S:

- Umiddelbart er det i hvert fald ikke min opfattelse. Ser man på, hvad folk er villige til at betale for i dag bare for SMS-baserede tjenester, og hvilke priser man tager i udlandet, så er det ikke så galt, siger direktør Mark Bansholt, SMS A/S.

Generelt vurderer han, at de nye tjenester vil blive prissat til mellem 15 og 30 kroner per styk.

Ny tjenester hver uge

Foreløbig er udvalget begrænset til farvebilleder og animerede billeder, der kan bruges som baggrundstapet eller sendes i MMS-beskeder. Men det skal der laves om på, og SMS A/S forventer at lancere nye tjenester hver eneste uge.

Ud over MMS-indhold vil der også blive lanceret java-applikationer, eksempelvis farvespil, flerstemmige ringetoner
og flere forskellige abonnement-tjenester, hvor brugeren hver dag kan få en stribe med sin favorittegneserie.

Systemet bygger på, at MMS-indhold, java-indhold, og ringetoner hentes eller aktiveres ved afsendelse af en helt traditionel SMS-besked. Brugeren skal ikke ad forskellige omveje wappe sig frem til de steder, hvor de sjove ting kan hentes fra.

SMS A/S har rimelig succes med at formidle overtakserede SMS-beskeder og sælger i øjeblikket et sekscifret antal beskeder om måneden, oplyser Mark Bansholt. Omsætningen er over en million kroner om måneden, og ifølge direktøren selv giver firmaet overskud på driften.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere