Orange parat med MMS-beskeder

Mobilselskabet Orange åbner den 9. december op for de nye multimediebeskeder, MMS'er, der spås at have et stort potentiale som efterfølger til de populære SMS'er. Men Orange-kunder kan kun sende beskeder til andre Orange-kunder.

TDC Mobil gav forrige mandag sine kunder mulighed for at sende multimediebeskeder, MMS'er, til hinanden, og nu er næste mobilselskab klar: Orange lancerer MMS den 9. december.

Også her er der dog tale om en begrænset introduktion, for en Orange-kunde kan ikke sende en besked med et sjovt foto til eksempelvis en TDC-kunde.

Dertil mangler de danske teleselskaber endnu at få aftaler på plads, der bestemmer, hvordan trafikken af MMS-beskeder skal afregnes indbyrdes mellem selskaberne.

Til gengæld kopierer Orange nu TDC Mobils model og lader kunderne bruge MMS gratis i introduktionsperioden. Den hører formentlig op i samme øjeblik, mobilselskaberne har MMS-aftalerne klar.

Også til mobiler uden MMS

- Vi forventer, at billedbeskederne bliver et supplement og i nogle tilfælde en erstatning for de populære SMS-beskeder, siger Morten Christiansen, koncerndirektør i Orange.

Ligesom TDC Mobil håber Orange, at julemåneden vil gøre det tydeligt for folk, hvorfor det er smart at kunne sende billeder fra julefrokosten eller julekort til vennerne i farver og med lyd.

- I løbet af 2003 vil udviklingen af MMS-tjenester for alvor tage fart. Endnu er antallet af telefoner, som kan sende og modtage billedbeskeder fåtalligt, men vi forventer, at hovedparten af de telefoner som bliver lanceret i 2003, vil have funktionen indbygget, siger Morten Christiansen.

Kunder uden en MMS-telefon skal dog ikke gå glip af julehilsenerne. I stedet for MMS-beskeder modtager de en SMS med en kode, som giver mulighed for at se billedbeskeden på mobilselskabets hjemmeside, www.orange.dk.

Samtidig giver Orange også automatisk sine kunder mulighed for at oprette deres egen beskedbank på internettet, hvor de kan gemme billeder og beskeder, som ellers hurtigt kan fylde op i telefonen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere