Netkoncept henter Atea-folk

Netkoncept har i sommerens løb ansat 17 nye medarbejdere. En stor del af de nye ansatte kommer fra Atea.

Det går fremad for Danmarks andenstørste forhandler, Netkoncept, efter at selskabet i foråret blev rekonstrueret oven på en konkurs.

I dag har selskabet i alt 155 medarbejdere, en større bemanding end man havde før krisen.

Ifølge administrerende direktør Bo Kruse har Netkoncept ikke været ramt af den generelle mangel på sælgere, som plager it-branchen, men har tværtimod været i stand til at rekruttere 17 nye ansatte i løbet af juni og juni.

Et en stor del af de nye Netkoncept-medarbejdere kommer fra Atea, hvor deres fremtid efter Topnordic/Ementors bebudede overtagelse af selskabet er blevet usikker.

Også Ementor har ifølge Bo Kruse leveret en del medarbejdere til Netkoncept.

Præcist hvor mange der kommer fra Atea har ikke kunnet oplyses, men Bo Kruse fortæller, at han har modtaget en stor mængde ansøgninger fra Atea-folk, og de udgør hovedparten af de nyansatte.

»Dem kommer der endnu flere af,« bebuder direktøren.

Målet er en organisation med 165 medarbejdere og en omsætning på mindst 350 millioner kroner.

Også i forholdet til distributørerne, som mistede millioner ved selskabets konkurs i maj, går det fremad for Netkoncept.

Senest har selskabet fået en aftale med kreditforsikringsselskabet Atradius, hvilket betyder, at Netkoncept får kreditstatus hos Tech Data. De fleste andre distributører benytter sig dog af det andet store kreditforsikringsselskab, Hermes, og her er det endnu ikke lykkedes at lave en aftale, fortæller Bo Kruse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere