TDC lancerer MMS i næste uge

TDC Mobil er som det første teleselskab herhjemme parat til at lade kunderne sende multimediebeskeder fra 18. november. De andre selskaber følger efter omkring nytår.

TDC Mobil bliver det første teleselskab herhjemme, der med stor forsinkelse lader sine mobilkunder sende multimediebeskeder til hinanden.

Multimediebeskederne, de såkaldte MMS'er, går i luften fra på mandag og bliver i begyndelsen en gratis service for abonnementskunder.

I introduktionsperioden vil udbuddet af indhold dog være begrænset, skriver TDC Mobil i en pressemeddelelse.

Venter stor efterspørgsel

- Det, der for alvor kommer til at drive billedbeskeder til mobiltelefonen, er helt sikkert, at vores kunder kan tage deres egne billeder og sende dem til venner og familie. Der bliver også efterspørgsel på mobil-postkort med for eksempel fødselsdags- og julehilsner, siger Mads Middelboe, administrerende direktør i TDC Mobil.

På TDC Mobils hjemmeside vil kunderne kunne oprette deres eget billedalbum, hvor de kan gemme billeder, dele dem med vennerne eller sende dem til andre personer.

Har man ikke en mobiltelefon med MMS, kan man se sine beskeder på hjemmesiden.

50.000 mulige kunder

TDC Mobil har valgt at gøre tjenesten tilgængelig via selskabets GPRS-netværk, men det kræver ikke et separat abonnement at tilmelde sig tjenesten, oplyser TDC Mobil.

- Her og nu ligger de specielle telefoner, der kan sende og modtage billedbeskeder, fortsat i den dyre ende, men vores beregninger viser, at vi inden for det næste halve års tid vil have omkring 50.000 potentielle kunder, siger Mads Middelboe.

Senere vil taletidskunder og kunder hos service-providere i TDC Mobils net, herunder lavprisselskabet Telmores kunder, få mulighed for at sende MMS'er via deres mobiltelefon.

Over 4.000 danskere har allerede stiftet bekendtskab med MMS-beskederne, i det firmaet Ideation House har lanceret sin egen MMS-tjeneste, Inaphone.com. Her sender eller modtager kunderne omkring 3.000 beskeder om dagen.

De øvrige teleselskaber, Sonofon, Orange og Telia, har tidligere lovet MMS'er til kunderne inden nytår.

- Det bliver lige på den gode side af årsskiftet, siger pressechef i Orange, Linda Juul Nielsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere