Targus vælger ny distributør efter kursskifte

Leverandøren af accessories og tasker Targus har udpeget Rosenmeier som ny distributør. Det er en konsekvens af en mere fokuseret strategi. Samtidig skal samarbejdet afbrydes med en af Targus' tre danske broadline-distributører. Hvilken af dem er endnu ikke afgjort.

Targus vil ikke længere have salgsvægten lagt på hovedsagelig tasker, som er leverandørens historiske udgangspunkt. I stedet vil man øge salget af accessories, der i EMEA-området er vokset til 18 procent af omsætningen. Ifølge country manager Philip Meyendorff er det målet at få accessories op på 70 procent af den samlede omsætning.

Desuden vil man differentiere sine produktlinjer og forsøge at øge væksten i den dyre ende af taske- og accessories-sortimenterne, oplyser administrerende direktør for EMEA-området Roger Murphy.

Dette betyder, at tilgangen til kunderne bliver mere konsulentagtig end tidligere. For at styrke denne salgsmetode er det vigtigt, at leverandøren også i distributørleddet har en partner, som fokuserer på Targus, og som er kendt for en højere grad af added value, end en traditionel broadlinedistributør er i stand til at kunne levere, forklarer han.

Targus' nye fokuserede strategi er indført over det sidste års tid og har tilsyneladende haft effekt. I hvert fald var der ifølge Philip Meyendorff en omsætningsfremgang i Danmark på 61 procent fra 2001 til 2002.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere