WM-data bakker ud af SAP

Drømmene om at blive storleverandør af SAP-systemer er brast for WM-data, der nu overdrager alle SAP-aktiviteter til Novo Nordisk IT. Efter planen skulle firmaet have solgt SAP-software for 65 millioner kroner næste år.

WM-data bakker nu ud af markedet for store virksomhedssystemer fra den tyske softwaregigant SAP.

SAP-aktiviteterne, herunder seks konsulenter, overdrages derfor til Novo Nordisk IT's SAP-team, der i forvejen har flere end 50 SAP-specialister ansat.

I juni sidste år var ambitionerne hos WM-data ellers til at tage og føle på, da selskabet gik ind i SAP-markedet. Målet var at blive mellem de tre største på markedet for SAP-ydelser i Danmark.

Samarbejder med Novo

- I dag er det nok Cap Gemini, IBM og Aston, der er de tre største SAP-udbydere. Cap Gemini og IBM får vi svært ved at vippe af pinden, og Aston kan også godt blive svære at bide skeer med, men nu prøver vi, sagde Ole Larsen, SAP-ansvarlig hos WM-data eApplications, dengang til avisen Computerworld.

Målet var samtidig at omsætte for omkring 65 millioner kroner på SAP-produkter næste år.

- Men vi har ikke kunnet gøre det alene og går derfor nu sammen med Novo Nordisk IT, så vi har stadig mulighed for at byde på opgaver, hvor SAP indgår, siger WM-datas direktør, Jan Lyngsdal-Sørensen, i dag til Computerworld Online.

Han vil ikke oplyse, hvor meget det har kostet WM-data at begive sig i kast med SAP-markedet.

Novo Nordisk IT, der er et datterselskab af medicinalkoncernen Novo Nordisk, har arbejdet med etablering og udrulning af SAP-løsninger siden 1995.

I sidste måned fik Novo Nordisk IT tyskernes blå stempel som service- og hosting-partner hos SAP, og da lød budskabet, at certificeringen skulle udnyttes til at udvide forretningen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere