Websales lander første store hjemmepc-sag med Amitech

Med ordre på 600 computere til Radiometer Medical, har Websales banket hul i hjemmepc-bylden. Websales direktør Klavs F. Jørgensen forventer dog ikke det store boom.

Med ordre på 600 computere til Radiometer Medical, har Websales banket hul i hjemmepc-bylden. Websales direktør Klavs F. Jørgensen forventer dog ikke det store boom.

Selv om Websales har gang i flere hjemmepc-sager, så ser Klavs F. Jørgensen markedet, som meget afventende i øjeblikket.

- En lang række af vores kunder har udskudt investeringerne. Jeg tror ikke at hjemmepc-ordninger bliver det første de tænker på, når de går i gang med at investere igen, siger han.

Klavs F. Jørgensen oplever også at flere kunder ikke ser den samme fordel i denne hjemmepc-ordning. Blandt andet fordi det teknologiløft, som virksomhederne kan få ud af en hjemmepc-ordning, jo i vid udstrækning blev opfyldt med den forrige hjemmepc-ordning.

Hos Amitech, der skal levere de godt 600 computere til en ordreværdi omkring ti millioner kroner, er optimismen dog lidt større. Men den hæfter sig især ved at Amitech håber på at få en langt større del af kagen ved denne hjemmepc-ordning.

- Vi kommer til at stå stærkere denne gang, fordi vi er et mere kendt mærke. Vi er nok også mere fleksible end konkurrenterne, mener direktør Lars Bjerg.

Realistisk set tror han dog heller ikke at efteråret giver et boom i hjemmepc-sager.

- Jeg læner mig nok op ad IDC, der siger at det store salg først kommer i gang næste år. Men vi er til gengæld også meget fortrøstningsfulde på at der kommer et boom i 2003.







IT-JOB

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Cyber Security Konsulent

Octocube Games ApS

Online Programmer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere