Clinton slår ned på cyber-terrorisme

Den amerikanske præsident Bill Clinton præsenterede fredag i sidste uge fire nye initiativer til bekæmpelse af cyber-terrorisme. Regeringens nye program, kaldet "Cyber Corps", skal væbne myndighederne til at modstå den bølge af angreb over Internet, der er blevet registreret i de seneste måneder. De fire initiativer er dels udviklingen af nye metoder til at opdage hackere, dels opbygningen af nye netværk, hvor advarsler om angreb kan spredes hurtigere i systemerne, dels oprettelsen af private forskningscentre med støtte fra regeringen og dels øgede bevillinger til ansættelse af edb-folk i administrationen. Clinton vil som led i den næste finanslov ansøge kongressen om 1.46 milliarder dollars til at bekæmpe cyber-terrorisme. Præsidenten understregede, at regeringen samtidig vil arbejde for at forbedre beskyttelsen af individets rettigheder på Internet.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    TIETOEVRY DENMARK A/S
    Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

    Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

    08. oktober 2024 | Læs mere


    Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

    Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

    23. oktober 2024 | Læs mere


    Årets CISO 2024

    Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    24. oktober 2024 | Læs mere