IBM: Slut med OL

De Olympiske Lege i Sydney, som sluttede søndag, markerer samtidig slutningen på det 40-årige samarbejde mellem IBM og IOC.

IBM besluttede allerede i 1998, at firmaet ikke ønskede at forny sin kontrakt med den Internationale Olympiske Komite (IOC). Som sponsor har IBM bidraget med teknologi til en værdi af mange millioner dollars lige siden 1960, hvor IBM var sponsor for Vinterlegene i Squaw Valley, Californien.


Men nu er det slut. Beslutningen i 1998 blev ikke mindst taget under indtryk af OL i 1996, kendt som "Glitch Games", hvor tekniske problemer fik flere overskrifter end de sportslige præstationer.


Til gengæld kan IBM glæde sig over, at OL 2000 i Sydney blev gennemført uden de mange IT-problemer, som plagede de sidste Lege i Atlanta. IBM har denne gang både leveret hardware, software og systemintegration, mens firmaet i Atlanta måtte samarbejde med andre leverandører.


Alligevel vil IBM ikke længere være sponsor for OL. Komiteen søger nu efter nye sponsorer, som vil levere den tekniske løsning til næste OL i Athen. Til gengæld kan hver sponsor bruge de fem olympiske ringe i sin markedsføring.


(Kilde: Reuters)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere