Telmore-stifter flirter med EasyJet-bagmand

Frank Rasmussen, stifteren af lavprismobilselskabet Telmore, arbejder på at etablere en netbank efter Telmore-princippet. Samtidig er han i dialog med manden bag lavprisflyselskabet EasyJet.

Blot fordi man nu for anden gang har solgt sit selskab og tjent gode penge på det, er der ingen grund til at trække sig tilbage og blot tælle pengene. Det er tilsyneladende filosofien hos stifteren af lavprismobilselskabet Telmore, Frank Rasmussen. I januar solgte han selskabet til arvefjenden TDC, og nu er han ifølge Dagbladet Børsen i fuld gang med et nyt projekt.

Denne gang er det bankverdenen, som Frank Rasmussen har set sig varm på. Ideen er at skabe en billig netbank med markedets bedste renter, hvor kunderne samtidig kan få rabat på en række varer i en tilhørende netbutik.

Samtidig er en anden iværksætter blevet interesseret i Frank Rasmussen. Stifteren af lavprisflyselskabet EasyJet, Stelios Haji-Ioannou, er således kommet i snak med Frank Rasmussen. Stelios, som han kaldes i hjemlandet England, har i forvejen en netbank i sit net af Easy-selskaber. Derimod har den engelske iværksætter ikke et teleselskab, men er meget interesseret i at etablere et lavprisselskab i England, der kan tage kampen om med de eksisterende teleselskaber.

De to iværksættere er på den baggrund kommet i snak, men Frank Rasmussen afviser at der er tale om mere end blot en løs snak.

Tirsdag aften holdte Stelios tale ved en investorkonference i København, og her var Frank Rasmussen inviteret med som Stelios' gæst.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere