DSB indvier ny webbutik

Det bliver nu meget nemmere for DSBs kunder at reservere og købe billet til togrejsen. Tirsdag indviede forskningsminister Jan Trøjborg DSBs nye webbutik på nettet.


"Det er en fornøjelse at iagttage, hvordan DSB, gennem en målrettet og visionær indsats, har placeret sig helt i front i den danske IT-verden", siger Jan Trøjborg. "DSB har gennem sine Internet-aktiviteter givet danskerne en service, de kan bruge til noget - og så er det jo dejligt at se, at store, statslige organisationer også kan være trend-settere i cyberspace".


I web-butikken klikker kunden sig via rejseplanlæggeren frem til den afgang, man vil med. Herefter er det bare et klik med musen for at reservere plads og bestille billet. Man får med det samme svar på om reservationen er gået igennem. Hvis der er udsolgt, prøver man blot en anden afgang. Herefter kan man vælge at hente og betale billetten på stationen eller få den sendt med posten.


Webbutikken er en del af en samlet fornyelse af DSBs hjemmeside, som i forvejen er en af Danmarks mest besøgte.


Fornyelsen af hjemmesiden betyder først og fremmest, at den er blevet mere overskuelig. Samtidig rummer den en række nye faciliteter og informationer målrettet DSBs forskellige kundegrupper.


Rejseplanlægning, billetbestilling og pladsreservation finder man ved at klikke på "Rejser Indland". Man kan også komme længere ud og se: Under punktet "Rejser Udland" kan man finde rejseplanlægger og nyttige links til relevante rejse-, jern-bane- og turistvirksomheder i andre lande.


Hjemmesiden rummer også et nyt rejseunivers med titlen "Memphis Station". Her finder brugerne underholdning, inspiration og muligheder for at kommunikere indbyrdes. I første omgang byder "Memphis Station" på S-togsspillet S-man og Pendlerklubben. Senere tilføjes en række universer for interrailere, togfreaks, m.fl.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Brother Nordic A/S
    Import og engroshandel med kontormaskiner.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

    Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

    08. oktober 2024 | Læs mere


    Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

    Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

    23. oktober 2024 | Læs mere


    Årets CISO 2024

    Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    24. oktober 2024 | Læs mere