Efaktura-konkurrent får to nye storkunder

Finske Basware har indgået kontrakter om levering af elektroniske fakturasystemer til Cowi og NKT.

Det finske softwarefirma Basware kunne for en måned siden fremlægge sit årsregnskab for 2003 med en omsætnings-fremgang på 114 pct. Basware meddeler nu, at selskabet har indgået aftaler om levering af elektronisk fakturabehandling til rådgivningsfirmaet Cowi og kabelproducenten NKT.

Basware er en direkte konkurrent til bankernes storstilede projekt, efaktura, som efter 10 måneder i handlen kun har nået 227 registrerede brugere. Det er langt under målsætningen på 20-30.000 brugere, og målet er nu ændret til 600 brugere ved udgangen af 2004.

Det finske selskab har også mærket de samme problemer som efaktura, men landechef Carsten Jensen har alligevel positive forventninger til det kommende år.

»Det tyder på, at der i markedet er ved at være en stigende opmærksomhed på de fordele, som et elektronisk fakturabehandlingssystem kan give den moderne virksomhed. Vi har tidligere oplevet, at en konjunkturplaget økonomi godt kan sætte nytænkningen på stand-by for en tid, og derfor er det yderst glædeligt, at vi kan fremvise to så prominente eksempler på, at nytænkning betaler sig,« siger Carsten Jensen.

NKT fortæller, at det primære ønske har været at få en mere effektiv arbejdsgang omkring fakturahåndteringen.

»Integrationen med SAP har været helt væsentlig for os. Det primære sigte har været, at vi gerne ville have fakturabehandling ind på skærmen for derved at kunne frigøre nogle ressourcer,« siger Ole Meldgaard, der er økonomidirektør i NKT Cables.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere