TDC lancerer bredbånd til 99 kroner

TDC lancerer nu en ny bredbåndsløsning til modembrugere. Prisen er 99 kroner om måneden i abonnement, og derudover betaler man for det, man henter.

Nu lancerer TDC en ny bredbåndsløsning, der er attraktiv for alle de modembrugere, der ikke føler, at deres internetforbrug berettiger en normal bredbåndsforbindelse. Konceptet er, at man betaler 99 kroner om måneden i abonnement og derudover betaler for det, man henter.

»Vi ved, at der er eksisterer en stor gruppe af kunder, der tøver med at få bredbånd, fordi de ikke regner med at komme til at bruge det så meget. Med vores nye forbrugsafregnede løsning får man adgang til nettet for en fast lav pris, hvor man kan surfe næsten ti gange så hurtigt som med et gammeldags modem og kun betaler for den mængde data, man henter eller sender,« siger Gert Rieder, direktør i TDC Privat, i en pressemeddelelse.

Det nye abonnement har en hastighed på 512/128 kbit/s. Prisen er 99 kroner om måneden i fast abonnement, og derudover skal man betale 75 øre per megabyte, man sender eller henter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere