Tele2: TDC spiller urent spil

Tele2 og Københavns Kommune vil have penge af TDC for overpris på leje af datalinier. Samtidig kritiserer de TDC for dårlig forretningsmoral.

Tele2 og Københavns Kommune stiller sig nu op i køen af virksomheder, der skal have penge tilbage fra TDC. Samtidig kritiserer de TDC for at udnytte situationen, fordi TDC er den eneste, der ligger inde med alle oplysninger om, hvem der har betalt for meget og derfor skal have penge tilbage.

Tele2 mener at have mindst to millioner kroner til gode hos TDC.

»Vi skal nok få vores penge, men taberne bliver alle dem, som ikke selv kan regne deres krav ud,« siger Tele2's markedsdirektør, Thomas Nistrup, ifølge Jyllands Posten.

Også Københavns Kommune mener, at TDC opfører sig dårligt over for sine kunder i den her sag.

»Det er helt urimeligt, at TDC ikke af sig selv betaler pengene tilbage, når TDC er dømt i Højesteret, og de er de eneste, som ligger inde med alle informationer om, hvilke linier, det drejer sig om,« siger fuldmægtig i Københavns Kommune, Anders Hare.

I sidste uge kritiserede Danfoss TDC for ikke at udvise den fornødne ansvarlighed efter Højesteretsdommen.

TDC blev i juni dømt til at tilbagebetale 2,4 millioner kroner til Novo Nordisk for at have taget for meget for leje af datalinier i perioden fra juli 1997 til august 1999. Indtil 27. august kan andre selskaber, der føler sig snydt af TDC, kræve at få penge tilbage med samme begrundelse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere