Manglende million-betaling får Tele2 til at lukke for Kabelnettet.dk

Tele2 er så trætte af at vente på den million kroner, som selskabet Kabelnettet.dk skylder, at teleselskabet har lukket telefonforbindelsen for Kabelnettets.dk's 5500 kunder. Kabelnettet beskylder omvendt Tele2 for at give kundeoplysninger videre til selskabets konkurrenter.

Mere end 5500 telekunder i københavnske boligforeninger har siden i går ikke været i stand til at ringe ud. Deres teleudbyder, Kabelnettet.dk, har nemlig ikke betalt den godt ene million kroner, som selskabet skylder til Tele2, der har været leverandør til Kabelnettet.dk.

»De har igennem længere tid ikke betalt, og har heller ikke overholdt den afdragsaftale, som vi ellers havde indgået med dem. Derfor har vi været nødt til at sige, at nu går den ikke længere,« siger Tele2's direktør Niclas Palmstierna.

Kabelnettet mener dog at Tele2 overreagerer, når de vælger at trække stikket ud.

Ifølge selskabets hjemmeside fik Tele2 tidligere på måneden et forskud på 300.000 kroner. Men alligevel meddelte Tele2, at forbindelsen ville blive afbrudt. Kabelnettet har nu sat en advokat på sagen og arbejder på højtryk på at genetablere kundernes telefonforbindelse.

På dets hjemmeside beskylder Kabelnettet desuden Tele2 for at have videregivet om oplysninger om selskabets kunder til en konkurrerende virksomhed, som ifølge Kabelnettets oplysninger, er ved at ringe rundt til kunderne for at tilbyde dem et alternativ. Kabelnettet.dk nævner ikke selskabet med navn, men omtaler det blot som "xxx Networks".

Hos Song Networks afviser direktør Lars Netterstrøm at det skulle være Song Networks, som Kabelnettet.dk hentyder til. Men foreholdt oplysningerne om Kabelnettets problemer, vil Lars Netterstrøm nu sætte sine sælgere i gang med netop at kontakte Kabelnettets kunder.

»Det er en oplagt forretningsmulighed for vores datterselskab Telelet,« påpeger Lars Netterstrøm.

Trods gentagne henvendelser har det ikke været muligt at få en kommentar fra Kabelnettets direktør Kim Nielsen.




IT-JOB

Netcompany A/S

Network Engineer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere